ljosnes.no
Strihåret dachsvalper
Om oss
Erlend
Hangaren / modellfly
Cozy Mark IV
Video
Sideoversikt
Gjestebok
e-mail me
Fieldbox the Clas Ohlson way...

 

Har hatt flere forskjellige fieldboxer gjennom tidene, men felles for alle har vært at jeg uansett har måttet drasse med meg mye annet i tillegg. Synes dessuten at behovet for mye strøm ute i felten øker ettersom en har med seg lader og skal lade diverse elektrogreier. På en ekspedisjon til Clas Ohlson kom jeg over denne kjekke saken som jeg nå har innredet med alt jeg trenger stort sett.

I bunnen har jeg et 60Ah fritidsbatteri fra Biltema. Så har jeg koblet på en hovedbryter, sikring og diverse strømuttak samt et powerpanel. Ved siden av batteriet ble det plass til en 2,5 liters fuelkanne som er koblet via en elektrisk pumpe til en fyllenippel på utsiden. Dermed kan jeg fylle uten å åpne boksen... Det er god plass i kassas øverste etasje til alt annet stæsj jeg trenger å ha med meg, og det er lokk med ekstra oppbevaring og en liten avtagbar kassett i front. Hele kassen har trillehåndtak og hjul og er grei å drasse rundt med.

Aberet er at den blir tung med det store batteriet, men alle fordelene oppveier for denne ulempen syns jeg. Jeg har videre laget en holder for fly som passer ned på toppen av kassen. Dermed kommer flyet i fin arbeidshøyde. Holderen kan løftes rett av og settes på bakken om jeg trenger å komme ned i kassen.